VACATURE: Huurbegeleider bij het Sociaal Verhuurkantoor

VACATURE: Huurbegeleider bij het Sociaal Verhuurkantoor

HUURBEGELEIDER bij het Sociaal Verhuurkantoor
Halftijds (19/38u) contract voor onbepaalde duur
 
Hoofddoel functie
Het Sociaal Verhuurkantoor (SVK) werkt aan het recht op wonen voor iedereen. In het bijzonder voor de groep van mensen die het moeilijk hebben om op eigen kracht een degelijke en betaalbare woning te vinden. Als huurbegeleider zijn dit jouw voornaamste taken:
  • Pandenbeheer: contacten met (kandidaat)huurders is één van de belangrijkste taken van de huurbegeleider: je zorgt voor de intake, verwerkt de inschrijvingen en beheert de wachtlijst.
  • Beheer van kandidaat-huurders: je bent verantwoordelijk voor het administratief beheer van de gehuurde en verhuurde panden (huurcontracten opmaken, overlopen van plaatsbeschrijvingen, sleuteloverdrachten,…).
  • Begeleiding van onderhuurders: je staat in voor de huurbegeleiding van de onderhuurders (opvolging van onderhuurcontracten, opvolgen van samenleving, opvolgen van huurachterstal en –waarborgen,…).
  • Teamwerking: een goede samenwerking met de coördinator, collega-huurbegeleiders, technisch medewerker en administratief medewerker is noodzakelijk.
Profiel
Je hebt een bachelorsdiploma (bij voorkeur in een sociale richting) en hebt ervaring in begeleiding van kwetsbare doelgroepen en/of verhuur. Je bent sociaal geëngageerd, empathisch en sterk in communicatie. Je kan vlot overweg met MS Office-programma’s. Je kan zelfstandig en resultaatgericht werken. Je bent stressbestendig en flexibel.
Aanbod
 een halftijds contract met degelijke verloning (B1–B3)
 mogelijkheid van jobinvulling met eigen accenten
 functioneren in een hecht team van medewerkers
 interessante werkuren en verlofstatuut
 maaltijdcheques en fietsvergoeding
 
Vragen?
Heb je vragen over de functie? Contacteer Tom Baeyens (coördinator): 014/24 66 36 of tom.baeyens@isom.be
Heb je vragen over de procedure? Contacteer team HR: 014/279 522 of hr@olen.be
Of neem een kijkje op www.isom.be/ocmws/olen/sociaal-verhuurkantoor-isom
.............................................................................................. ………………………………………………………….
 
Solliciteer via www.olen.be/vacatures. Upload je CV, motivatiebrief, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister ten laatste tegen maandag 22 oktober 2018. De selectieprocedure bestaat uit een CV-screening, een schriftelijke opdracht en een selectie-interview.