Nieuws

VACATURE: Huurbegeleider bij het Sociaal Verhuurkantoor

HUURBEGELEIDER bij het Sociaal Verhuurkantoor
Halftijds (19/38u) contract voor onbepaalde duur
 
Hoofddoel functie
Het Sociaal Verhuurkantoor (SVK) werkt aan het recht op wonen voor iedereen. In het bijzonder voor de groep van mensen die het moeilijk hebben om op eigen kracht een degelijke en betaalbare woning te vinden. Als huurbegeleider zijn dit jouw voornaamste taken:
 • Pandenbeheer: contacten met (kandidaat)huurders is één van de belangrijkste taken van de huurbegeleider: je zorgt voor de intake, verwerkt de inschrijvingen en beheert de wachtlijst.
 • Beheer van kandidaat-huurders: je bent verantwoordelijk voor het administratief beheer van de gehuurde en verhuurde panden (huurcontracten opmaken, overlopen van plaatsbeschrijvingen, sleuteloverdrachten,…).
 • Begeleiding van onderhuurders: je staat in voor de huurbegeleiding van de onderhuurders (opvolging van onderhuurcontracten, opvolgen van samenleving, opvolgen van huurachterstal en –waarborgen,…).
 • Teamwerking: een goede samenwerking met de coördinator, collega-huurbegeleiders, technisch medewerker en administratief medewerker is noodzakelijk.
Profiel
Je hebt een bachelorsdiploma (bij voorkeur in een sociale richting) en hebt ervaring in begeleiding van kwetsbare doelgroepen en/of verhuur. Je bent sociaal geëngageerd, empathisch en sterk in communicatie. Je kan vlot overweg met MS Office-programma’s. Je kan zelfstandig en resultaatgericht werken. Je bent stressbestendig en flexibel.
Aanbod
 een halftijds contract met degelijke verloning (B1–B3)
 mogelijkheid van jobinvulling met eigen accenten
 functioneren in een hecht team van medewerkers
 interessante werkuren en verlofstatuut
 maaltijdcheques en fietsvergoeding
 
Vragen?
Heb je vragen over de functie? Contacteer Tom Baeyens (coördinator): 014/24 66 36 of tom.baeyens@isom.be
Heb je vragen over de procedure? Contacteer team HR: 014/279 522 of hr@olen.be
Of neem een kijkje op www.isom.be/ocmws/olen/sociaal-verhuurkantoor-isom
.............................................................................................. ………………………………………………………….
 
Solliciteer via www.olen.be/vacatures. Upload je CV, motivatiebrief, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister ten laatste tegen maandag 22 oktober 2018. De selectieprocedure bestaat uit een CV-screening, een schriftelijke opdracht en een selectie-interview.
Lees meer

Benieuwd naar het aanbod van Huis van het Kind? Vind het overzicht hier:

Klik hier voor de kalender!
Lees meer

Vanaf februari ook een speelpunt in kasterlee!

Klik hier voor de nieuwe flyer!
Lees meer

Nieuwe ontmoetingsmomenten voor zwangere en net bevallen ouders met kindjes tot één jaar!

Klik hier voor de nieuwe flyer!
Lees meer

Perstekst ESF Vlaanderen

Dank zij ESF Vlaanderen krijgen 10 personen een jaar lang begeleiding naar regulier werk
 
Inleiding
Activering naar arbeid is een zeer krachtig instrument, veel sterker dan om het even welke financiële of andere hulpverlening.  De 7 ISOM-besturen investeren daarom al meer dan 18 jaar in trajectbegeleiding en doorstroomprojecten en zelfs in voortrajecten.
In de ISOM-gemeenten – Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar – én in Herselt, Hulshout en Westerlo zijn er momenteel 52 personen tewerkgesteld via artikel 60 § 7.  Voor 28 van hen loopt hun sociale tewerkstelling af tussen 01.08.2015 en 31.03.2016.  10 van deze personen kunnen instappen in dit ESF-project.
 
De deelnemers
De personen die geselecteerd worden voor dit project zijn divers: het zal een mix zijn van mensen die ver of dichter bij de arbeidsmarkt staan, naar leeftijd, naar origine, naar draagkracht, naar jobdoelwit, …   Kortom: de deelnemers zullen een afspiegeling zijn van de doelgroep van een OCMW.
Zij zullen worden toegeleid door de vermelde OCMW-besturen.
 
Doorstroom naar reguliere tewerkstelling
Het project is een doorstroomtraject van tewerkstelling in een artikel 60-tewerkstelling naar een nieuwe job binnen de reguliere economie.
We willen 10 deelnemers voldoende bagage geven om (opnieuw) de stap naar het NEC (normaal economisch circuit) te zetten. We willen hen laten uitstromen naar werk of een kwalificerende opleiding. De deelnemers krijgen in het begeleidingstraject ondersteuning op volgende actieterreinen:
 • De keuze van een jobdoelwit
 • Het verwerven van technische kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van een job.
 • Het verwerven van generieke vaardigheden voor het uitoefenen van een job.
 • Het werken aan randvoorwaarden die de uitoefening van een job moeten mogelijk maken.
In deze trajectbegeleidingen ligt de nadruk op de doorstroom van een tewerkstelling art.60§7 naar een duurzame job op de reguliere arbeidsmarkt of een langdurige opleidingen. De deelnemers zullen dan ook tijdens hun tewerkstelling art.60§7 én in een nazorgfase de mogelijkheid krijgen tot:
 • Actief solliciteren
 • Werken aan arbeidsattitudes
 • Taalcoaching
 • Specifieke opleidingsacties
 • Werkervaring op een externe werkvloer
 • Ondersteuning in een nieuwe job
Lees meer

Gezocht! vrijwillige klusjesman (vrouw)

Het kunstencentrum Frans Masereel te Kasterlee is op zoek naar een vrijwillige klusjesman of vrouw. Het Frans Masereel Centrum is een plek waar nationale en internationale artiesten, onderzoekers en grafisch ontwerpers verblijven, ontmoeten en experimenteren. Frans Masereel Centrum organiseert allerhande grafische projecten zoals o.a. tentoonstellingen, lezingen, rondleidingen, enz.
 

Een gedetailleerd vrijwilligersprofiel (taakomschrijving) vind je in deze link:
http://www.isom.be/documents/vrijwilliger-klusjesman_Frans_Masereel.pdf
 

Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen met:

Isabelle Vanhoutte
014 85 22 52
Lees meer